Velkommen

042a_1.jpg

Et nyt år er gået i gang og den første dag ankom to dejlige lam i en tvillingefødsel. Her er det ene af lammene kort efter det er født og rengjort af fåret. Tør, veltilfreds og med en stor portion nysgerrighed bag de nyopslåede øjne, skal benene nu afprøves, det blev en noget usikker prøvelse fordi fokus blev flyttet på grund af kameraets blitz. Hvad er det der sker her, synes lammet at spørge.

043a_0.jpg
I hjørnet af den luneste del af stalden, indtages middagsluren af det andet nytilkomne lam, der er dejligt roligt efter alle strabadserne med at komme ud og blive rengjort og få den første tår hos mor.
045a.jpg
Klar til leg og meget nysgerrig efter og se hvad denne verden har at byde på.
058a_0.jpg
Den stolte mor giver gerne en mælketår midt i legen eller efter en lille lur, det er lutter idyl og hygge inde i stalden, her føler man sig velkommen.