Gæstfrihed

IMG_4947ab.jpg

Vores gæstfrihed til Grågæssene er blevet vel modtaget – 6-7 kuld af gæslinger der blev jaget væk fra deres redepladser af for mange løse hunde og alt for megen uro på nabogrunden, den oplevelse er nu blevet en succeshistorie for de tilbageværende. Gåseflokken ankom til os og har godtaget forplejningen, der er nu faldet ro over Gæs og gæslinger, en god oplevelse, se med…

IMG_4945b.jpg
Gåsemor våger over de mindste under dagens første formiddagslur, hun spejler sig også lidt i vandet imens.
IMG_4951a.jpg
En anden familie er på vej til fouragering, i denne flok er der altid én gæsling der sakker bagud, den samme selvfølgelig, den går som i egne tanker indtil mor kalder…
IMG_4954a.jpg
Der græsses.
IMG_4976a.jpg
Længere ude på engen er andre Gåsefamilier på vej hjem til en lille lur og fordøjelse, der hygges og tygges under Elletræerne.
IMG_4959a.jpg
Familierne trives nu igen, efter den hårde medfart andet steds, to gåsepar har mistet alle deres gæslinger, andre har kun få gæslinger tilbage, men også flere par hvor hele familien er intakt, lidt gæstfrihed gør nogle gange underværker og giver nogle gode oplevelser.