Julen 2015 med Ribsgelé årgang 2011

DSC06958.JPG
Årgangs Ribsgelé fra 2011 serveres til steg og and Juleaften 2015 – man tror det er løgn, men det er en utrolig dejlig og smagfuld sag!

DSC06892a.jpgjul jul jul <:)

Disse smukke røde nuancer stammer fra? Du gætter det aldrig!
Det er vores Ribs gelé – årgangs(2013) – lavet af Farmor fra Ribs høstet på vores 50 år gamle ribsbuske nede i Lunden.

Hvert år laver vi Ribsgelè der skal bruges Juleaften til stegene, men ikke samme år den er lavet, geléen er normalt 2-3 år gammel når den serveres, så smager den klart bedst, en dejlig smagsoplevelse.
Geléen laves af Ribs, sukker og lidt fra en Vanillestang, mere er der ikke i det! Bindes på nogle almindelige glas med lidt pergament papir i toppen og så ned i skabet i viktualiekælderen, til fred og ro i nogle år.
Smækre farver, lækker konsistens og en suveræn smag!

Det blev så årgang 2011 der blev valgt og ikke den prøvesmagte 2013.