Liv på Højen

lam 3_1.jpg
Der er fyldt med liv og glade dage på Højen, vores får og lam er ankommet og nyder det nye græs. Fårene har set frem til det hele vinteren og lammene møder græs for første gang, det er næsten så godt som mors mælk, ser det ud til.

På den anden side af hegnet, er ankommet en flok søde piger som viser interesse og den bliver gengældt, som det ses på billederne fotograferet af Liv Lyckvall…

lam1_0.jpg

lam2_0.jpg

Der er fyldt med liv og glade dage på Højen, vores får og lam er ankommet og nyder det nye græs. Fårene har set frem til det hele vinteren og lammene møder græs for første gang, det er næsten så godt som mors mælk, ser det ud til.

På den anden side af hegnet, er ankommet en flok søde piger som viser interesse og den bliver gengældt, som det ses på billederne fotograferet af Liv Lyckvall…