Tøse-hygge.

018a_0.JPG

Synet der møder os om morgenen.

Hjørnet her tiltrækker mange forskellige dyr, hvorfor ved vi ikke, normalt er det med fokus på afslapning og hygge, hvad enten man er egernunge, krage, skade, due eller en nysgerrig ræv, en stolt rå med sine første lam, eller den lille irriterende og skrigende ugle unge, der prøver at opdrage sine forældre – det foregår det samme sted, husets sydøstlige hjørne. Her må være en særlig tiltrækningskraft!

Lige nu er det de unge kvier, der er meget interesseret i livets gang for specielt Sofie. Det unge spændende menneske, som bor inde på den anden side af hegnet, følges nøje. Når der ikke græsses, men tygges drøv og slappes af, så er det her det foregår, man skulle jo nødigt gå glip af noget. Selvfølgelig til stor irritation for Sofie. Det er hårdt med al den opmærksomhed, når man helst vil være sig selv med fred og ro til at lægge sin make-up, uden så mange store og nysgerrige øjne.

Her skal ikke bukkes vipper, bruges ansigtspudder, lipstick eller make-up og øreringene er på plads, måske en bjælde om halsen?

005a.JPG