Honning i spisekurven

Forretningen Spisekurven i Birkerød har nu frisk og nyslået honning fra bierne i Lunden.

Det er ikke store mængder af honning der produceres i år, den hårde vinter slap sit greb meget sent og det har haft sin indflydelse. Honningen i år er lidt mere intens i smagen, en dejlig oplevelse for de få heldige, der får købt et glas.
2009-01-03 22.42.44ab.jpg
Spisekurvens indehaver Kim Jørgensen, står her bag disken og glassene med honning.


Biavler Thomas Gollander står for honningen, Grøndalen profiterer på ingen måde af denne produktion, men det glæder os at vi kan levere fauna og vegetation som danner grundlaget for alle smagsnuancerne. Thomas og Pernille overvåger biernes ve og vel.

Herunder er de så, alle arbejderne der dagligt knokler med at indsamle Grøndalens nektar.
032abc.jpg