Uhmm! sommerbær.

Billede mangler

Kirsebærene skjuler sig godt under bladende, de er meget indbydende og lækre når de findes og smages, denne sort er moden når den er lysegul og rød.

50 år gamle ribsbuske, de bliver passet og plejet, som var det små børn.
Farmors ribsgelé er årsag til den store omsorg. Den ribsgelé er et mesterstykke, vi bruger årgangs ribsgelé, vi kan ikke leve uden, med passende mellemrum kræver vores smagsløg Farmors ribsgelé.

052a_0.JPG

Aldrig har der været så mange, og så store hindbær i Lunden. Hvor der har været en blomst, er der et hindbær – Tak til de flittige honningbier fra Pernille og Thomas´ bistader.

081a.JPG

Vilde kirsebær, fyldt med små sorte og kraftfulde bær, meget smagfulde.
Nogle bær kommes på glas med hvid rom, til vintertiden og Ris á la mande.

119a.JPG

Skræntens Skovjordbær med de små og meget kraftigt smagende jordbær, de blev for ikke mange år tilbage, indtaget af Marie lige så hurtigt de var modne. Stille luskede hun rundt og nuppede bærene, ind i munden og så videre, afsløret blev hun hver gang – den knaldrøde mund – og lidt på kinderne.

052a.JPG

Alle de fine bær skyldes vores de hårdtarbejdende honningbier. De har ikke kun sørget for bestøvning, de leverer også den dejligste honning, vælg selv, flydende eller smørbar, Thomas sælger lidt igennem nogle butikker i Birkerød, og så bruger de den flittigt på restaurant Jægerhytten, så det kan smages. Det er nogle få forundt, at smage denne dejlige honning. Sikken dejlig sommer.