Hjemme er bedst!

13akvierforside.jpg

Rudersdal Avis og Frederiksborg Amts Avis informerer om, at vores kvier nyder friheden på den anden side af hegnet. Vi kan berolige med, at der er alt for stressende og ubehageligt udenfor folden, kvierne nyder den dejlige eng, hvor de bor. Kvierne er godt vant, de bliver forkælet med økologi og biodynamik, de afgrøder der findes i vores fold. Til sammenligning er det noget tamt, det man kan finde i en almindelig villahave, så kvierne går ingen steder, hvis de selv kan vælge.

006a.JPG

Her er vi kvier så, billederne er taget tidligere den dag, hvor hegnet blev ødelagt af gartneren på Soldraget. Det er hér, vi foretrækker at være og her mangler bestemt ikke noget, heller ikke opmærksomhed, men tak for jeres interesse.

Hvis bare vores hegn for lov at stå i fred, har vi ingen problemer i vores lille sommer paradis. Kontakt os bare en anden god gang, men lad være med at gøre naboerne unødigt nervøse, de har nok rigeligt at se til i forvejen.

012a.JPG

Hr. redaktør, vi er ikke helt enige om, at sådan en broget ”stand in” med horn, som du har brugt i avisen, giver helt det rette indtryk, man har vel en smule forfængelighed.

013a_0.JPG

Skulle der blive en næste gang, hvad vi ikke håber, så stiller 1948 gerne op som presseko. Der er mange gode historier I kan gumle lidt på. Hav en god, lang sommer.