Morgenstund i maj

001a_0.jpg

På vej ned til fårene i Lunden en stemningsfyldt morgen i maj måned, tilfældigt er kameraet i lommen og derfor blev der taget nogle billeder, søen ligger helt stille og er ved at vågne, der er på denne tid så fredfyldt og smukt i hele området, at alle burde gå en tur før man begynder på dagens strabadser. Lever man ikke længere af det, så lever man i hvert fald med et smukt indhold, nyd det.

006a_0.jpg

I frugthaven er pærerne gået i blomst, her er det Doyenne pærernes grene. Grenen er i år bundet vandret og det giver mange blomster, så hvis bierne også passer deres opgave, bliver der mange pærer.

010a_1.jpg

En vinknop har denne morgen udfoldet sig, bare der ikke kommer nattefrost.

012a_0.jpg

Tænkehyttens sydside er denne morgen besat af Sarah der nyder solen imens hun tilgræsser Thor. Thor kan roligt stille op som en værdig kandidat til årets mest forkælede Islænderhest.

016a_3.jpg

Bierne er vågnet op til dåd, denne morgen er det de gamle ribsbuske som skal bearbejdes, de mange små klaser af ribsblomster skal ordnes og det bliver de så!

022a_0.jpg

Fårene der er årsagen til denne morgentur venter tålmodigt på at morgenmaden bliver serveret. Hvor bliver han af i dag?

025a_1.jpg

På vejen hjem går turen langs søen og her er Rød El ved at folde sig ud over søens bred. Smuk er den, som dagen der netop er begyndt.