September jagt

BILD0586.JPG
Næste generation jæger er nu klar til at assistere med regulering af vildt på Grøndalen – lige nu er det Rævene med skab, de skal afskydes før vinterens lidelser vil gøre det af med dem. Desværre er vi endnu ikke fri af skab i området omkring Sjælsø. Vi har to meget flotte Ræve på vores revir, men vi har lige opdaget en tredie Ræv, muligvis også en fjerde, der er kommet til med skab, så der skal handles hurtigt nu. Knæk og Bræk til Anders.


BILD0537.JPG
En smuk efterårs himmel nydes på vej hjem fra jagten, til en varm pejs og en god middag – ingen Ræv med skab blev observeret idag.
Efterfølgende har vi igen set den ene af Rævene med skab….

DSC06622.JPG
….et sørgeligt syn, hvor der før var hår er det sår der tager over, og så går det desværre kun én vej, det er barmhjertigt for Ræven, når vi får mulighed for at afslutte de lidelser.